Restaurant La Barretina

Albert Joaquim Gómez Jané està al capdavant del restaurant i dels fogons de La Barretina des que va prendre el relleu culinari de la nostra mare i fundadora de l’establiment, Maria Àngels Jané Lucas.
L’Albert ha sabut combinar les receptes de la cuina tradicional catalana amb un toc personal de modernitat.
L’ànec, com des dels nostres inicis, és el segell distintiu de la nostra carta i l’autèntic protagonista dels nostres plats.
Un menú-degustació d’onze plats elaborats a base d’aquesta au centra la nostra oferta gastronòmica. Es posa a disposició dels clients previ encàrrec i a un preu de 40 euros més IVA.
A la nostra carta també hi trobareu cuina tradicional catalana com ara conill amb panses i pinyons, canelons, espatlla de xai al forn, patis de carn de perol i tot un complet assortit d’especialitats fetes amb productes de la nostra terra.
Restaurant: Obert tot l’any
Cuina: De 13.30 a 15.30 i de 20.30 a 22.30
Descans setmanal: Dijous tot el dia i diumenge al vespre
Vacances: Del 20 de desembre al 10 de gener (aprox.)
Preu aproximat per persona: 25 euros
Suggeriment: Es recomana reservar taula.
Plaça Major, 28 -17468 Orfes (Vilademuls)
Girona
Tel. 972 56 02 80 – 619 15 37 36
                                                           www.labarretinafondadorfes.cat